M2M.net.my adalah satu platform perniagaan 100% berjalan secara online (affiliate) tanpa melibatkan sebarang konsep skim cepat kaya, pemasaran berbilang tingkat (MLM) dan segala yang berkaitan. M2M.net.my merupakan satu web perniagaan yang menyediakan komisyen kepada pembeli pakej yang dalam masa yang sama juga turut mempromosikan pakej M2M.net.my kepada pengguna internet. Semua lakaran dan penerangan dalam laman web ini yang berkaitan dengan pendapatan dan insentif adalah contoh sahaja, dan hasil pendapatan adalah 100% bergantung kepada hasil usaha promosi rakaniaga secara online. SPAM email adalah dilarang bagi rakaniaga M2M.net.my.
Sistem rakaniaga dan eTrader online (Affiliate Marketing) adalah trend masa kini dan akan datang. Kaedah penjualan secara berkongsi keuntungan adalah kaedah yang amat praktikal di zaman sekarang. Ianya secara tidak langsung kita sama-sama dapat berkongsi mata pencarian untuk menampung keperluan harian kita.Jualan secara online juga memberikan khidmat informasi ke seluruh negara dengan Berkesan dan Cepat. Anda tidak perlu bersusah payah ke kedai untuk membeli. Ini akan MENJIMATkan kos minyak, parking, tol, masa dan lain-lain. Produk yang ditempah akan sampai terus ke alamat anda. Jika anda membuat carian di Facebook, Google, jawapan kepada carian 'Affiliate Program' ada sekitar 429,000,000.
Anda boleh lakukan secara offline ataupun manual, iaitu secara menyebarkan risalah ataupun flyers. Selain itu, anda juga boleh menggunakan kaedah pos untuk menyebarkan maklumat URL laman web anda kepada umum. Internet ini hanyalah salah satu daripada medium hebahan, selain daripada akhbar, flyers dan iklan poster. Sila hubungi Admin jika anda perlukan bantuan untuk membuat promosi.
Mula dengan pendaftaran percuma. Selepas itu, login ke panel dan sila klik menu Pembayaran. Sila ikuti langkah untuk membuat pembayaran dan pastikan anda laporkan pembayaran kepada Admin segera sejurus anda sudah melakukan pembayaran. Sila pastikan anda email kepada Admin bukti pembayaran dan SMS kepada Admin mengikut format yang diberikan. Selepas pembayaran disahkan, akaun anda akan diaktifkan. Anda boleh mula mempromosikan URL referal anda kepada umum. Anda boleh semak penyata ganjaran anda selepas login. Untuk keterangan lanjut, sila hubungi Admin.
Pertama sekali, anda perlu mempunyai mana-mana akaun bank utama di Malaysia, seperti Maybank, CIMB dan sebagainya. Jumlah baki eCash untuk pengeluaran mestilah sekurang-kurang RM10.00 dan ke atas.  RM1.00 dikenakan sebagai kos perkhidmatan untuk pengeluaran antara E-Cash ke E-Cash, Pendaftaran ahli atau pembelian barangan menggunakan E-Cash. Pengeluaran ke akaun bank, tunai atau Debit Card, kos pembayaran bil melalui E Payment  TNB, LAP, ASTRO, HP, Credit Card, Pinjaman Bank dan Pelbagai kos perkhidmatan ialah RM1.00 atau 5% daripada jumlah pengeluaran, yang mana lebih tinggi.
Mudah sahaja. Iklankan URL link anda ke serata tempat, dengan pelbagai kaedah. Sebagai contoh, pernah tak anda mendapat flyers kecil merata tempat, ataupun, email yang mengajak anda menyertai sesuatu? Itu merupakan salah satu contoh yang boleh anda lakukan. Ini kerana, daripada kajian yang kami jalankan, daripada 100 email yang dihantar, sekurang-kurangnya 10 orang akan menyertai program ini, iaitu, 10% penyertaan daripada 100%. Jadi, hantarkan kepada 1000 email, dan 100 penyertaan mungkin milik anda! Selain itu, anda juga boleh menggunakan iklan di akhbar, Berita Harian dan sebagainya. Sila hubungi Admin jika anda perlukan bantuan untuk membuat promosi.Dengan HANYA RM50.00 setahun .

Tertakluk kepada Pembaharuan RM50-00 setahun, dapatkan Pelbagai Faedah Yang Hebat.


SOKONGAN ADMIN

Sebarang Pertanyaan mengenai Laman Web ini, HUBUNGI


Admin
muamalatmuslim@gmail.com

Hubungi Syarikat

M2M.net.my

  • M2M Glory Sdn Bhd
    No E-1-19, Jalan Dato Seri Ahmad Said Greentown Square
    30450 Ipoh
    Tel & Fax : 05-241 0178